Diensten
  • Registreren

Mist u soms ook de humor in uw organisatie, zou u graag meer rust hebben in de verschillende organisatie onderdelen? Zou u willen dat er beter naar elkaar geluisterd wordt en echt gesproken wordt met elkaar? Loopt u aan tegen heilige huisjes en culturen die weerbarstig zijn? Zou u graag die cultuur willen ombuigen naar een samenwerkingscultuur? Ik ben uw vrouw!

Werken met plezier!

Als je werkt met plezier kun je vaak ook doen waar je goed in bent, waardoor het beste uit je naar boven komt. Ondersteunen en begeleiden op basis van respectvol confronteren en dus de boodschap wel degelijk brengen, of deze nu postieve of negatieve aspecten bevat. We gaan bij samenwerking een resultaatsverplichting met elkaar aan. Als adviseur en coach geloof ik in de lerende mens die binnen verschillende levensfasen soms een steuntje kan gebruiken om zijn of haar talent nog beter te benutten of verder te ontwikkelen. Als interim manager ga ik die vraagstukken aan die nodig zijn en zorg ik ervoor dat na een bepaalde periode de processen zo zijn georganiseerd binnen het team, de unit, dat een nieuwe manager verder kan bouwen.

Bent u op zoek naar een krachtige, resultaatgerichte, tijdelijke manager? Loopt u tegen vraagstukken op die een frisse kijk op uw organisatie en haar processen kan gebruiken? Ik werk als interim manager vanuit de visie dat ik tijdelijk ondersteun in de aansturing van een team en noodzakelijke veranderingen coachend begeleid.

Mijn kracht en toegevoegde waarde zit hem in het feit dat ik veel ervaring heb in het werken met groepen en groepsprocessen. Ik ga deze processen in vanuit de verbinding. Waar het omgaat is dat medewerkers persoonlijk leiderschap tonen en hun verantwoordelijkheden nemen.

Empowerment staat hoog in mijn vaandel. Ik hoor terug dat ik zakelijk en duidelijk ben met gevoel voor mensen. Ik straal rust en zekerheid uit en dat maakt het dat mensen mij gemakkelijk volgen in een verandering. Ik werk secuur en nauwgezet met de nodige humor en ben blij als ik wat kan toevoegen aan de organisatie maar ik leer ook veel door binnen verschillende organisaties te werken! Onderling ben ik altijd opzoek naar de verbinding, van mens tot mens en tussen verschillende organisatie onderdelen. Ik zoek naar een win-win voor beide partijen. Ik heb ervaring binnen algemene ziekenhuizen, academische ziekenhuizen en binnen de GGZ en Jeugd hulpverlening. Als zelfstandig ondernemer weet ik wat aanpakken is en ben ik resultaatgericht met oog voor de menskant en de relatie.

Heeft u ook te maken met een veranderende markt en komen er steeds andere vraagstukken op u af? Lukt het uw organisatie niet altijd de neuzen dezelfde kant op te krijgen en breed draagvlak te creeren? Is het voor u en uw organisatie moeilijk om uw beleid in te bedden en binnen de cultuur een plek te geven? Ik kan een positieve bijdrage leveren.

Mijn expertise, kennis en vaardigheden liggen vooral op het gebied van verandermanagement, teamontwikkeling, (onderlinge) communicatie en(persoonlijk) leiderschap. Ik ondersteun organisaties door het bieden van persoonlijke begeleiding, coaching en advisering op het gebied van thema's als samenwerking, leiderschap, gericht op individuen en teams. Ik ben onderdeel van een breed netwerk met deskundige collega’s.

Coaching

Op verschillende momenten in uw carrière kan het nodig zijn dat u wat ondersteuning van buiten u zelf nodig heeft. Coaching op persoonlijke effectiviteit of op leiderschap kan u helpen te groeien in uw ontwikkeling en zelfverzekerder uw koers te varen. Een paar gesprekken kunnen al het verschil maken.

Wat is er nu fijner dan te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan groei? Ik heb ervaring met persoonlijke coaching en teamcoaching. Investeer in je persoonlijke groei!

Reïntegratie

Heeft u een uitkering maar wilt u graag een baan en ipv van de uitkering, een salaris? Ook bij re-integratieprocessen kan ik u ondersteunen. Ik bezit een groot netwerk en ben aangesloten bij het UWV.

Mediation/ specialisatie familie mediation

In het dagelijks leven hebben we allemaal te maken met elkaar. Zo leven we samen en zo werken we samen. Daarnaast zijn we allemaal anders en leggen onze accenten anders. Dit wil nog wel eens tot verschil van inzicht leiden. In deze gevallen dat u er niet meer samen uitkomt kan Mediation helpen.

In mijn mediations begeleid ik het proces waarin u samen zoekt naar oplossingen. Vooral u zult de stappen zetten richting een gezamelijk gedragen oplossing. Samen zult u stapje voor stapje zoeken naar mogelijkheden om het geschil op te lossen dan wel begrip te krijgen voor elkaar gezichtspunten. Ik begeleid u daar graag bij en beschik in mijn netwerk over diverse contacten die u danwel juridisch dan wel op andere terreinen van advies kunnen dienen mocht u die nodig hebben. Ik werk nauw samen met psychologen en orthopedagogen die ondersteunend kunnen zijn bij opvoedkundige en psychologische vraagstukkenTen slotte, ik ben een MFN gecertifieerd, register Mediator. Aantekening Familie mediation. Bel gerust voor een afspraak.