Diensten
  • Registreren

Bent u op zoek naar een krachtige, resultaatgerichte, tijdelijke manager? Loopt u tegen vraagstukken op die een frisse kijk op uw organisatie en haar processen kan gebruiken? Ik werk als interim manager vanuit de visie dat ik tijdelijk ondersteun in de aansturing van een team en noodzakelijke veranderingen coachend begeleid.

Mijn kracht en toegevoegde waarde zit hem in het feit dat ik veel ervaring heb in het werken met groepen en groepsprocessen. Ik ga deze processen in vanuit de verbinding. Waar het omgaat is dat medewerkers persoonlijk leiderschap tonen en hun verantwoordelijkheden nemen.

Empowerment staat hoog in mijn vaandel. Ik hoor terug dat ik zakelijk en duidelijk ben met gevoel voor mensen. Ik straal rust en zekerheid uit en dat maakt het dat mensen mij gemakkelijk volgen in een verandering. Ik werk secuur en nauwgezet met de nodige humor en ben blij als ik wat kan toevoegen aan de organisatie maar ik leer ook veel door binnen verschillende organisaties te werken! Onderling ben ik altijd opzoek naar de verbinding, van mens tot mens en tussen verschillende organisatie onderdelen. Ik zoek naar een win-win voor beide partijen. Ik heb ervaring binnen algemene ziekenhuizen, academische ziekenhuizen en binnen de GGZ en Jeugd hulpverlening. Als zelfstandig ondernemer weet ik wat aanpakken is en ben ik resultaatgericht met oog voor de menskant en de relatie.