Diensten
  • Registreren

Coaching

Op verschillende momenten in uw carrière kan het nodig zijn dat u wat ondersteuning van buiten u zelf nodig heeft. Coaching op persoonlijke effectiviteit of op leiderschap kan u helpen te groeien in uw ontwikkeling en zelfverzekerder uw koers te varen. Een paar gesprekken kunnen al het verschil maken.

Wat is er nu fijner dan te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en aan groei? Ik heb ervaring met persoonlijke coaching en teamcoaching. Investeer in je persoonlijke groei!

Reïntegratie

Heeft u een uitkering maar wilt u graag een baan en ipv van de uitkering, een salaris? Ook bij re-integratieprocessen kan ik u ondersteunen. Ik bezit een groot netwerk en ben aangesloten bij het UWV.

Mediation/ specialisatie familie mediation

In het dagelijks leven hebben we allemaal te maken met elkaar. Zo leven we samen en zo werken we samen. Daarnaast zijn we allemaal anders en leggen onze accenten anders. Dit wil nog wel eens tot verschil van inzicht leiden. In deze gevallen dat u er niet meer samen uitkomt kan Mediation helpen.

In mijn mediations begeleid ik het proces waarin u samen zoekt naar oplossingen. Vooral u zult de stappen zetten richting een gezamelijk gedragen oplossing. Samen zult u stapje voor stapje zoeken naar mogelijkheden om het geschil op te lossen dan wel begrip te krijgen voor elkaar gezichtspunten. Ik begeleid u daar graag bij en beschik in mijn netwerk over diverse contacten die u danwel juridisch dan wel op andere terreinen van advies kunnen dienen mocht u die nodig hebben. Ik werk nauw samen met psychologen en orthopedagogen die ondersteunend kunnen zijn bij opvoedkundige en psychologische vraagstukkenTen slotte, ik ben een MFN gecertifieerd, register Mediator. Aantekening Familie mediation. Bel gerust voor een afspraak.